Ekologiczne, polskie kiszonki i warzywa

Środa, 28 marzec 2018

Kiszona kapusta-to bogactwo probiotycznych pałeczek kwasu mlekowego oraz witaminy C. Doskonale podnosi odporność organizmu. To także dobre źródło witaminy K i wapnia na mocne kości oraz związków siarki na lepszą kondycję stawów i skóry.

Kiszone ogórki-podobnie jak kapusta, mają właściwości probiotyczne i są źródłem witaminy K. Ponadto dostarczają sporo witaminy A, która wpływa korzystnie na krew, reguluje pracę tarczycy i poprawia wzrok.

Mamy również ekologiczne, polskie warzywa: marchew żółtą i pomarańczową, cebulę, buraki, seler oraz topinambur. Dzięki temu, że warzywa pochodzą z Polski-mają energię zgodną z naszą a więc najkorzystniej wpływają na nasze zdrowie.

ul. 11 Listopada 21, 08-110 Siedlce | Zobacz na mapie
ul. Sarmacka 1B lok 73, Wilanów, Warszawa | Zobacz na mapie
Godziny otwarcia: Sklep Siedlce pon. – pt.: 09.00 – 18.00
Sklep Warszawa pon. – pt.: 10.00 – 19.00
Sklep Siedlce i Warszawa sob.: 9.00 – 14.00
Nasza strona korzysta z plików cookies. Informacje odczytane za pomocą cookies używamy w celach statystycznych oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas użytkowania z serwisu. Posiadasz możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli nie wyrażasz zgody, prosimy o zmianę ustawień w przeglądarce lub opuszczenie serwisu. Dalsze korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce oznacza akceptację plików cookies.Rozumiem